PNL îi invită pe constănțeni la "Caravana liberală"

408
PNL îi invită pe constănțeni la

Articole de la același autor

"Caravana liberală" ajunge, sâmbătă, 16 iunie, la Constanța. 


Potrivit organizatorilor, începând cu ora 10.00, toți membrii și simpatizanții Partidului Național Liberal din Constanța sunt așteptați la sediul partidului din bdul. Ferdinand nr.49, pentru a lua parte la acest eveniment.


"Caravana liberală" este un proiect inițiat de conducerea centrală a PNL și vizează consolidarea cunoștințelor teoretice ale membrilor, organizarea unor dezbateri în filiale cu simpatizanții liberali, dar și prezentarea oportunităților de dezvoltare aduse de politicile gândirii liberale.


Tema primului seminar este "Liberalismul Clasic" și va fi susținut de dr. Christian Nașulea, lectorul universitar al Facultății de Istorie București.


"Astfel de dezbateri și seminarii sunt absolut necesare pentru orice filială, tocmai pentru a înțelege mai bine ce înseamnă esența liberalismului și ce promovează acesta - libertatea individului, în raport cu statul, în libertatea de a fi întreprinzător. Acest prim seminar, despre liberalismul clasic, ne dorim să sublinieze de ce este important pentru un liberal să respingă intervenția statului în relațiile sociale și să explice mai bine cele două direcții ale acestuia: liberalismul politic și liberalismul economic", a declarat Bogdan Bola, secretar regional al Partidului Național Liberal. 


Filiala Constanța a Partidului Național Liberal lansează o invitație deschisă tuturor celor care doresc o dezbatere reală despre acest curent. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.492 secunde