Peste 4 milioane de buletine de vot, trimise în străinătate pentru cele două scrutine de duminică

162
Peste 4 milioane de buletine de vot, trimise în străinătate pentru cele două scrutine de duminică - alegeri-1558363136.jpg
Ministerul Afacerilor Externe anunță că a finalizat, astăzi, expedierea materialelor necesare votării către misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României, în vederea asigurării bunei desfășurări a procesului de vot în străinătate, la alegerile europarlamentare și referendumul național din 26 mai.

Pentru cele 441 de secții de votare înființate pentru alegătorii români din străinătate, Ministerul Afacerilor Externe a trimis 4.000.500 de buletine de vot, atât pentru alegerile europarlamentare, cât și pentru referendumul național, se arată într-un comunicat transmis Agerpres de MAE.

Au fost distribuite câte 1.333.500 de buletine de vot pentru alegerea candidaților României în Parlamentul European, pentru întrebarea nr. 1 de la referendumul național, respectiv pentru întrebarea nr. 2 de la referendumul național. De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe a expediat 1.301.230 de timbre autocolante și 2.147 de ștampile cu mențiunea "VOTAT".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.418 secunde