PDL vrea o autoritate pentru protecția întreprinzătorilor

92
1
PDL vrea o autoritate pentru protecția întreprinzătorilor - mirceatoaderpdldespreoameniimort-1372684498.jpg

Articole de la același autor

PDL va depune la Camera Deputaților un proiect de lege privind înființarea autorității pentru protecția întreprinzătorilor din România, a anunțat, astăzi, secretarul general al PDL Gheorghe Flutur.




Atât Flutur, cât și liderul deputaților PDL, Mircea Toader, au precizat că prin acest proiect de lege s-ar înființa o autoritate aflată în subordinea Parlamentului, care "urmărește dacă întreprinzătorii sunt supuși unor abuzuri în timpul controlului". Potrivit lui Mircea Toader, consiliul director al acestei autorități ar fi format din reprezentanții patronatelor, dar și din persoane desemnate de Parlament, PDL dorind să asigure "o protecție a întreprinzătorului din România".




Comentează știrea

admirator
1 iulie 2013
corect!

era necesara aceasta autoritate; tot ea trebuie sa verifice si legile existente in domeniu; si modul de a instiinta un patron despre eventualele probleme cu statul; (in present se drege un proces verbal la ultimul sediu al firmei, chiar daca firma nu mai lucreaza?!!!!) Scrisorile catre firme trebuie sa fie date pe semnatura, patronilor sau administratorilor. Personal. In cel mai rau caz secretarei, daca exista. Iar diferitele servicii ale statului sa fie obligate sa aduca la cunostinta fiecarui patron ce probleme are si cum sa le resolvate pe cale amiabila. In timp util... Bravo PDL!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5395 secunde