PDL nu va prezenta o propunere de premier

160
PDL nu va prezenta o propunere de premier - vasileblaga-1355734065.jpg
Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, astăzi, la sediul partidului, că democrat-liberalii se vor prezenta la consultările de la Cotroceni fără o propunere de premier și vor prezenta ca poziție a partidului teme de interes național cum ar fi modificarea Constituției, un nou cod electoral și reorganizarea administrativ-teritorială a României.

"Nu vom merge la Cotroceni cu o propunere de prim-ministru. Vom rămâne în Opoziție și vom sancționa toate derapajele de la democrație ale viitorului Guvern. În același timp, dacă vom fi solicitați vom participa la discuții asupra unor teme de interes național pe care noi le-am menționat în permanență. Aș spune doar trei dintre ele: modificarea Constituției, cod electoral și reorganizarea administrativ-teritorială a României", a declarat Vasile Blaga.

Despre faptul că liderul PNL Crin Antonescu nu se va prezenta la consultările cu șeful statului, Blaga a spus: "Este problema domniei sale, dar nu văd aici decât un dublu discurs al domnului Antonescu".

Întrebat despre intenția Partidului Forța Civică de a se prezenta la Cotroceni cu o propunere de premier, Vasile Blaga a declarat că acest lucru este "o copilărie"."Nu cred că Forța Civică va veni astăzi (luni -n.r.) cu o propunere de premier", a mai declarat președintele PDL.

Alături de Vasile Blaga, din delegația PDL care va participa la consultările de la Cotroceni mai fac parte prim-vicepreședinții Cezar Preda, Mihai Stănișoară, secretarul general Gheorghe Flutur și vicepreședintele Anca Boagiu, au precizat pentru Agerpres surse democrat-liberale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1974 secunde