Parlamentul va vota în procedură de urgență proiectul de lege privind situația de alertă

304
Parlamentul va vota în procedură de urgență proiectul de lege privind situația de alertă - dd-1589305223.jpg
Președintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a declarat marți că Parlamentul a dat dovadă de responsabilitate și va vota în procedură de urgență proiectul de lege privind situația de alertă, cu toate că rămân trei zile în care românilor nu li se va aplica nicio reglementare, relatează Agerpres.

"Am văzut puțin mai devreme declarația președintelui Iohannis, dar, din păcate, nu am văzut nicio vorbă despre ce se întâmplă cu cele trei zile în care, practic, românii nu vor avea niciun fel de reglementare. Am auzit însă încă o dată un apel al președintelui Iohannis către Parlament la responsabilitate. Parlamentul României, ca de obicei, a fost responsabil, va vota astăzi în scurt timp în Senat proiectul de lege, vom trimite astăzi către Cameră, Camera Deputaților se va mobiliza mâine pentru un vot în procedură de urgență și îl vom trimite în procedura de promulgare. Dar, cu toate aceste eforturi ale parlamentarilor, rămân în continuare trei zile până la momentul la care orice formă de modificare va fi în Monitorul Oficial cu efecte depline", a spus Cazanciuc într-o conferință de presă organizată la Senat.

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți că este nevoie urgentă de proiectul de lege al Guvernului care cuprinde măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 în situația de alertă și a solicitat Parlamentului să decidă în cazul acestui act normativ cu "maximă celeritate".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5694 secunde