Parlamentari de la USR, prezenți la malul mării. Se prezintă proiectele pentru Mangalia

979
Parlamentari de la USR, prezenți la malul mării. Se prezintă proiectele pentru Mangalia - parlamentaridelausr-1561579045.jpg

Articole de la același autor

Parlamentarii Uniunii Salvați România, Cristina Prună și Claudiu Năsui, vor fi prezenți, sâmbătă, la Mangalia, unde vor participa la dezbaterea asupra capitolului Economiei din programul național de guvernare al USR.


De asemenea, în cadrul întâlnirii, se va prezenta echipa USR Mangalia și proiectele de viitor ale acesteia. Întâlnirea va avea loc, în intervalul orar 14.00 - 17.00, în sala de conferințe a hotelului Mera Brise din Mangalia. 


"Vom discuta atât despre capitolul Economie din programul național de guvernare al USR, cât și despre propunerile legislative ale USR în privința pensiilor speciale sau a energiei regenerabile, având în vedere specificul zonei", au transmis organizatorii întâlnirii de la malul mării. 


Pentru cine nu știe, Cristina Prună este deputat de București în Parlamentul României, membru al Comisiei Industrii și Servicii și al Comisiei Afaceri Europene. Înainte de a intra în politică, ea a lucrat în diferite țări europene, atât în sectorul privat, cât și în cel non-profit. A fost antreprenor și manager de proiecte europene. Din 2012 până în 2015 a construit un start-up digital în domeniul sănătății. De asemenea, a gestionat proiecte în companii private internaționale. Cristina Prună a obținut două burse de studiu care au ajutat-o să studieze în cadrul unui master în dezvoltare economică europeană și internațională și un alt master în managementul afacerilor la Sciences Po, Ecole des Mines și Collège des Ingénieurs din Paris. 


Și Claudiu Năsui este deputat de București în Parlamentul României, membru al Comisiei pentru Buget Finanțe Bănci, este ONG-ist și economist specializat în finanțe. A făcut parte din cabinetul Ministrului Finanțelor Publice în cadrul guvernului tehnocrat, unde a lucrat la proiecte de transparență bugetară, îmbunătățirea legislației privind investițiile publice și dezvoltarea mijloacelor moderne de plată a impozitelor cu cardul. Înainte de a fi membru al Executivului și al Parlamentului, Claudiu Năsui a lucrat exclusiv în sectorul privat, în consultanță financiară și în sectorul bancar. El a absolvit facultatea de finanțe a universității ParisDauphine și a efectuat un master la universitatea Bocconi, în Italia, tot în domeniu finanțelor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4341 secunde