P. Stănescu: Am rugat-o pe Viorica Dăncilă să accepte să preia partidul

138
P. Stănescu: Am rugat-o pe Viorica Dăncilă să accepte să preia partidul - descrcare6-1537473820.jpg
Vicepremierul Paul Stănescu, unul din cei trei lideri PSD care și-au asumat public scrisoarea prin care se cere demisia imediată a lui Liviu Dragnea din fruntea partidului și de la șefia Camerei Deputaților, a declarat joi seară că a rugat-o pe Viorica Dăncilă să rămână o perioadă președinte interimar al PSD. "Cred că își va asuma acest lucru", a spus el.

Paul Stănescu a spus că a vorbit cu premierul, că i-a propus acest lucru, dar că decizia îi va aparține Vioricăi Dăncilă.

"Am avut, cel puțin eu am avut o discuție cu prim-ministrul. Am rugat-o în numele grupului să fie de acord cu pozitia grupului. Rămâne să ne spună dacă va fi de acord sau nu. E o chestiune de voință unilaterală, dar e om de partid, de echipă, cred că își va suma acest lucru.

Am rugat-o să rămâă în continuare, fiind președinte executiv, o perioadă președinte interimar al partidului.

Obiectivul nostru e să menținem coaliția cu ALDE, să ne aducem înapoi toți parlamentarii care au plecat, e riscul ca anumiți parlamentari, dacă rămânem în aceeași situație, să plece la alte partide, să rămână independenți.

Cred că în momentul când se va produce acest lucru, ce cerem în acea scriosare, să avem majorititatea, guvernarea, coaliția cu ALDE.

Sursa: digi24.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8515 secunde