Nicușor Constantinescu nu vrea să lase PSD

171

Articole de la același autor

Nici nu s-a așezat bine noua echipă interimară în PSD Constanța, că Nicușor Constantinescu vine cu decizii una și una. Chiar dacă președintele executiv al PSD, Nicușor Constantinescu, a fost suspendat, acesta susține că este în continuare liderul partidului. A trimis adrese către toate organizațiile din județ la începutul acestei luni și a făcut o serie de numiri. 


La Comitetul Executiv Județean al PSD Constanța, desfășurat pe 15 mai, atât președintele interimar al PSD Constanța, Nicolae Moga, cât și și Cristinel Dragomir, secretarul executiv, au subliniat că Nicușor Constantinescu este suspendat din funcție. Cei doi lideri, au subliniat că funcția acestuia va rămâne vacantă până în toamnă, când va avea loc Conferința județeană a PSD Constanța.

"Va suporta consecințele!"

Contactat telefonic, Nicolae Moga, președintele interimar al PSD Constanța, a declarat că nu e statutar ceea ce face Nicușor Constantinescu. "El nu mai are nici o calitate în partid! PSD se conduce prin Biroul Permanent Județean. Dacă ar fi președinte executiv Constantinescu ar trebui să pună în aplicare hotărârile BPJ sau ale președintelui interimar desemnat. Ce face el, face de capul lui. În aceste condiții, va trebui să suporte consecințele!," a declarat președintele interimar, senatorul Nicolae Moga. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Mai 2015
Stire din Politică-Administrație : EXCLUȘI DIN PSD!
Pagina a fost generata in 0.6143 secunde