Nela Ștefan, noul director interimar la RADET Constanța

303

Articole de la același autor

Viceprimarul Constanței, Decebal Făgădău, a anunțat, ieri, în cadrul ședinței Consiliului Local Municipal Constanța, că, zilele trecute, Consiliul de Administrație al Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice (RADET) din municipiul Constanța a numit-o ca director interimar până la organizarea unui concurs pe Nela Ștefan.

Ea este absolvență a Politehnicii și lucrează la RADET din anul 1986. În perioada anilor 2007-2009, Nela Ștefan a deținut funcția de director de producție, iar din 2009 și până în prezent a fost dispecer șef în cadrul aceleeași instituții.

Ocuparea funcției de director interimar al RADET de către Nela Ștefan vine după ce, săptămâna trecută, Ilie Rachieru și-a dat demisia din această funcție. Reamintim că Ilie Rachieru a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor și luare de mită în formă continuată. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5325 secunde