Miting USR PLUS. Dan Barna și Dacian Cioloș vin la Constanța

780
Miting USR PLUS. Dan Barna și Dacian Cioloș vin la Constanța - mitingusr-1566741496.jpg

Articole de la același autor

Primul miting din campania de strângere de semnături pentru Dan Barna, reprezentantul Alianței USR PLUS, pentru funcția de președinte al României, va avea loc marți, 27 august, la Constanța, în Parcul Primăriei, începând cu ora 18.00, pe esplanada din fața monumentului Victoriei.


La manifestare va participa și Dacian Cioloș, președintele PLUS și propunerea Alianței USR PLUS pentru funcția de prim-ministru al României.


"Alegerile europarlamentare din mai au fost un prim pas către o Românie civilizată. Alianța USR PLUS a demonstrat că se poate bate de la egal la egal cu partidele vechi. Suntem o alternativă puternică, o forță politică nouă și bine conturată. Alegerile prezidențiale sunt următorul test pe care avem convingerea să îl vom trece cu succes", a declarat președintele USR, Dan Barna.


"Alegerile prezidențiale sunt șansa de a aduce o forță nouă, cu viziune europeană și cu profesionalism și competență în fruntea statului român, așa cum alegerile europene au arătat că românii își doresc. Dan Barna este susținut de o alianță politică puternică și sunt sigur că votul românilor ne va permite să schimbăm România", a spus președintele PLUS, Dacian Cioloș.

Potrivit organizatorilor, în cadrul evenimentului de lansare de la Constanța va susține un concert formația OCS.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4151 secunde