Ministrul propus la Finanțe, cercetat penal: "Este un act de răzbunare"

280
Ministrul propus la Finanțe, cercetat penal:
Ministrul propus al Finanțelor Publice, Lucian Ovidiu Heiuș, a declarat marți, referitor la faptul că este cercetat într-un dosar pentru spălare de bani și constituire de grup infracțional organizat, că persoana care i-a făcut plângere penală este un infractor și este vorba despre un act de răzbunare a unui om care a fost condamnat pe baza unui raport de inspecție fiscală întocmit de colegii săi, potrivit Agerpres.

"Persoana care a făcut acea plângere penală este un infractor. Colegii mei de la Inspecție fiscală, când eu eram director, i-au făcut o inspecție fiscală cu o rambursare ilegală de TVA. Au constatat că sunt întocmite elementele constitutive ale unei infracțiuni, au înaintat dosarul Parchetului, Parchetul a făcut cercetarea și înaintat rechizitoriul în instanță și a fost condamnat la doi ani pentru evaziune fiscală. El, fiul, sper să îi țin bine minte, și soția sau fiica. I s-a stabilit o sumă destul de mare ca și prejudiciu. Surprinzător pentru mine, la vreun an după ce a fost condamnat la doi ani, face această plângere, care nu are niciun fundament real", a spus Lucian Heiuș, întrebat despre acest dosar.

El a subliniat că acuzațiile nu au niciun fundament și a precizat că a aflat despre acest denunț din presă, cu o zi în urmă. "Bănuiesc că este doar o răzbunare a unui om care într-adevăr a fost condamnat pe un raport de inspecție fiscală făcută de colegii mei", a subliniat Lucian Heiuș după audierile în comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.99 secunde