Ministrul Mihai Fifor: "Vom întări încrederea oamenilor în Poliția Română"

198
Ministrul Mihai Fifor:

Articole de la același autor

Ministerul Afacerilor Interne este un sistem care, în prezent, se află în schimbare, a afirmat, ieri, ministrul interimar Mihai Fifor, care a adăugat că încrederea în Poliția Română va fi întărită.


"Vom întări încrederea oamenilor în Poliția Română făcând ceea ce trebuie să facem pentru ca din acest sistem să facă parte doar cei care își înțeleg și onorează misiunea", a scris Fifor, pe Facebook.


El a menționat că și-a început ziua alături de părinții care își așteptau copiii, în fața Academiei de Poliție, să finalizeze probele de admitere.


"Am vorbit despre multe lucruri cu ei. Le tremura din când în când vocea când vorbeau despre dorința copilului de a îmbrăca uniforma de polițist. Dar erau mândri de alegerea copiilor lor. Le-am vorbit despre ce se întâmplă în aceste zile și i-am rugat să aibă încredere. MAI este acum un sistem în schimbare. Mândria pe care am văzut-o în ochii acestor oameni vreau să ajungem, cu toții, să o vedem în ochii fiecărui agent de poliție. Responsabilitatea. Hotărârea", a completat ministrul interimar de Interne, la Digi24. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.8979 secunde