Eugen Teodorovici:

"Miniștrii trebuie să facă lucrurile pe care și le-au asumat"

199
Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, președinte executiv al PSD, a declarat, sâmbătă, că miniștrii trebuie să facă lucrurile pe care și le-au asumat, adăugând că nu va fi "niciun fel de îngăduință" și că aceștia vor avea "o viață grea". 


Eugen Teodorovici a participat la conferința de alegeri a organizației PSD Mureș alături de președintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, și secretarul general, Mihai Fifor. 


"Trebuie să schimbăm și noi unele lucruri în felul nostru de a fi și în partid. La nivelul guvernării, colegii mei miniștri o să aibă viață grea. Bine, aveau și înainte. Ca președinte executiv, am această obligație față de dumneavoastră, de partid, față de Guvern, față de țară să fim intransigenți cu ai noștri, cu noi. Miniștrii își asumă anumite lucruri, trebuie să le facă la ziua și la ora la care și-au asumat acest lucru. Nu trebuie să avem niciun fel de îngăduință pentru cineva care vrea să fie ministru. Asta dacă înțeleg ce înseamnă funcția de ministru. Este o funcție nobilă. Ar trebui să înțelegem fiecare dintre noi ce înseamnă această funcție. Să ai onoare pentru întregul tău neam. E cam greu, dar se lucrează în acest sens și sper să avem și efecte imediat. Altfel, vor veni alții care vor înțelege acest lucru", a afirmat Teodorovici la conferința de alegeri.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4548 secunde