Maria Stavrositu: "Am votat pentru viziunea lui Coposu, pentru valori și decență"

298
2
Maria Stavrositu:

Articole de la același autor

Fostul deputat constănțean Maria Stavrositu a candidat pentru un post de europarlamentar la alegerile de ieri. Vicepreședinte al PNȚCD la nivel național dar și președinte al filialei din Constanța, Maria Stavrositu, a votat la Școala nr. 7 din Constanța. Ea a spus la ieșirea din cabina unde și-a exercitat votul că a votat pentru viziunea lui Corneliu Coposu, pentru valori și decență. 


"PNȚCD este partidul lui Corneliu Coposu, singurul om politic român care a avut un proiect pentru țară, fără să ceară nimic pentru el însuși. Acest proiect, Coposu, a schimbat traiectoria României, ducând-o spre democrație și civilizație europeană. Din păcate, nu a trăit suficient să maturizeze acest proiect și de aceea, e datoria noas-tră, a tinerilor cu respect pentru muncă, să ducem acest proiect-testament mai departe


Astăzi, am votat pentru viziunea lui Corneliu Coposu, am votat pentru valori și decență", a declarat Maria Stavrositu.


Comentează știrea

taranistul
26 mai 2014
maria stavrositu

Iarasi ai zbircit-o tanti stavrosito.Si cit ai fi vrut tu sa traiasca seniorul Coposu,pina inveti tu traseul pina la sediu de partid.?Fai fiinta descentrata ,puneti ordine printre carnetele de partid si mars dracu la coada oii ,ca doar atita stii.Cit de proasta poti sa fii sa mai continui sa crezi ca esti o gaselnita a politicii taraniste.?Te-ai facut de yot cacatu cu Irl-ul tau si cu AIURICA PAVELESCU.Esti mai grea de cap,stiu asta ,dar in numele bunului simt LASANE.

un constantean
26 mai 2014
procente

bai.. noua echipa Stavrositu! voi nu ati luat nici 1 % cat luau Chesoi si Neagoe... vai de mama voastra!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0846 secunde