Marcel Ciolacu: "Ponta nu are ce căuta în PSD"

281
Marcel Ciolacu:
Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că se poate discuta cu liderul Pro România, Victor Ponta, despre o alianță, o reîntregire a stângii, însă acesta "nu are ce căuta în PSD".


Ciolacu a explicat, la Antena 3, că, dacă Ponta va fi interesat de proiectul politic al PSD de după Congres, vor putea avea discuții, însă nu pentru a răsturna un guvern, ci pentru un proiect politic care să unească.


"Cu domnul Victor Ponta am avut astfel de discuții. Vom vedea ce va hotărî partidul după Congres. Dacă domnul Ponta va deveni interesat de proiectul politic care se va lansa la Congres sau alte forțe politice, alți lideri politici sau sindicate, categoric că vom avea o discuție. Nu ne vom uni pentru a răsturna un guvern sau a pune mâna pe un guvern. Dacă vom avea argumentele necesare într-un proiect politic care să ne unească, vom face acest lucru", a declarat Ciolacu.
El a precizat că Victor Ponta nu are ce căuta în PSD.


"Dl. Victor Ponta, din punctul meu de vedere - și am văzut că și din punctul domniei sale - nu are ce căuta în PSD. Noi vorbim aici de o alianță, să-i spunem o reîntregire a stângii, sub formă de alianță politică, nu vorbim de fuziuni sau de venirea d-lui Ponta în PSD", a mai spus Ciolacu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5858 secunde