Marcel Ciolacu: Atacarea la CCR a măsurilor inițiate de PSD lovește în români

259
Marcel Ciolacu: Atacarea la CCR a măsurilor inițiate de PSD lovește în români - dd-1586166213.jpg
Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, consideră că atacarea la Curtea Constituțională a măsurilor sociale și economice inițiate de social-democrați și votate în Parlament lovește în românii și în firmele românești care acum așteptau un sprijin real din partea statului, potrivit Agerpres.

"PNL dă astăzi proba maturității politice. Atacarea la CCR a măsurilor sociale și economice inițiate de PSD și votate de toate forțele politice parlamentare, cu excepția liberalilor, nu lovește în PSD, domnule Orban, ci în românii și firmele românești care acum așteptau un sprijin real din partea statului. Văd că vă tot comparați cu Italia și Spania! Atunci comparați-vă și la măsurile de protecție socială pe care le-au luat și la cele pentru salvarea economiei. Sunt identice - amânarea ratelor și a plății facturilor la utilități, facilitățile fiscale pentru firme sau șomajul tehnic", a scris Ciolacu, luni, pe Facebook.

El a adăugat că PNL va fi singurul partid care a ales să facă în continuare politică, după ce restul forțelor politice "au înțeles că în această perioadă dificilă trebuie ca toți să alergăm pe un singur culoar, pentru România".

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a anunțat luni că a atacat la CCR două proiecte de lege inițiate de PSD, unul privind suspendarea plății ratelor la bancă și unul referitor la facilitățile fiscale pentru firme.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2103 secunde