Ludovic Orban: Cel mai probabil vom prelungi starea de alertă

264
Ludovic Orban: Cel mai probabil vom prelungi starea de alertă - ludovic-1597051169.jpg

Articole recomandate

Premierul Ludovic Orban a declarat luni că Guvernul va prelungi "cel mai probabil" cu alte 30 de zile starea de alertă pe întreg teritoriul țării. Este pentru a treia oară când este prelungită starea de alertă. Decizia ar urma să fie luată zilele următoare, în condițiile în care la finalul acestei săptămâni expiră starea de alertă.


"Orice decizie va ține cont de contextul epidemiologic. Pe baza datelor pe care le avem până astăzi cel mai probabil vom prelungi starea de alertă", a anunțat premierul.


Ludovic Orban a precizat că executivul nu are în vedere impunerea unor noi restricții.


"Nu mai analizăm nicio restricție și nu ne dorim impunere niciunei alte restricții. Ultimele măsuri luate, limitarea programului și purtarea mătilor, nu afectează desfășurarea activităților economice", a precizat premierul.


Orban a declarat că sunt mai multe solicitări pentru relaxarea unor măsuri, însă acestea sunt în analiză.


"Mai sunt solicitări cu privire la desfășurarea unor activități. Vom ține cont de toate datele și în funcție de evaluări vom lua toate deciziile politice", a declarat prim-ministrul.


România a intrat în stare de alertă în data de 15 mai, după ce în precedentele două luni fusese în vigoare starea de urgență. Pe 16 iunie starea de alertă a fost prelungită pentru prima dată cu 30 de zile, iar pe 16 iulie Guvernul a decis, din nou, prelungirea stării de alertă pe tot teritoriul României.


Sursa: digi24.ro






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.413 secunde