Lucia Varga cere demisia conducerii PNL: "S-au salvat pe ei dar și-au bătut joc de partid"

1514
4
Lucia Varga cere demisia conducerii PNL:

Articole de la același autor

Senatorul liberal Lucia Varga cere demisia întregii conduceri a PNL.


"Alina Gorghiu a anunțat o conferința de presă pentru ora 12. Sper ca în al doisprezecelea ceas să își asume responsabilitatea pentru dezastrul electoral al PNL și să își depună demisia împreună cu toată echipa de conducere. Așteptăm demisia secretarului general Ilie Bolojan, împreună cu tot secretariatul și demisia prim-vicepreședinților PNL care au luat deciziile proaste în comisia de unificare. PNL are nevoie de o altă conducere interimară care să organizeze cât mai repede Congresul. Așteptăm și demisiile din funcțiile de deputat și senator a celor din conducere care s-au salvat pe ei și și-au bătut joc de partid deși am atras atenția că sunt pe drumul greșit încă de la alegerile locale", a spus Lucia Varga care a candidat pentru un loc la Senat pe lista PNL Constanța dar nu a reușit să obțină mandatul.


Comentează știrea

pnlist
12 decembrie 2016
trafic!!

Lasa cucoana ca ai umblat la listele de la locale si ai facut trafic de influenta la greu!! Vrei nume sa te fac de rusine? Ce ma bucur ca ai luat-o!!

Nenorocita asta baron pnl
12 decembrie 2016
Canibalism basist..

Sa ziceti mersi ca ati facut 20 la suta..Ati fi meritat soarta PNTCD Rezultatul PNL este fabulos pt cat de prost au guvernat pnl ciolos!!!

pnlist
13 decembrie 2016
suta la suta oameni noi

Sa avem pardon... Dumneavoastra doamna ce cautati pe aceste meleaguri? Eu propun sa-i luati de manuta pe Dragomir, Boroianu, Hutuca, Bourceanu si Muhscina ( responsabilul cu campania) si sa iesiti pe usa din dos a partidului. Rusine! Asa campanie asa rezultat...

Un constantean
14 decembrie 2016
Acasa ca este mai bine

Mai tanti lușica ce cauti dumneata pi la noi aciulea duta ma la tine acolo sibfa revolutie la tine in partid de unde ai vezi ma bufneste rasul sincer mai dai si din clont cand ai venit cu japca la constanta

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4063 secunde