Liviu Dragnea a fost externat și a ținut o ședință cu liderii de partid

189
Liviu Dragnea a fost externat și a ținut o ședință cu liderii de partid - liviudragneaaudiereincazulangaja-1553205192.jpg
Liviu Dragnea a avut azi prima apariție după misterioasa internare în spital. Nici astăzi nu știm exact unde s-a tratat pentru durerile de spate, care a fost diagnosticul, care e tratamentul primit și ce i-au recomandat medicii. Ce știm cu siguranță e că CEx-ul PSD menit să definitiveze lista de candidați pentru europarlamentare s-a amânat de azi pentru începutul săptămânii viitoare.

Lista pentru europarlamentare a fost principalul subiect discutat de social-democrați.

De altfel, Liviu Dragnea a convocat pentru luni o ședință a Comitetului Executiv Național în care candidații vor fi validați.

Liviu Dragnea a declarat, vineri, că o va propune pe Rovana Plumb să ocupe prima poziție pe lista pentru alegerile europarlamentare, dar susține că decizia finală aparține Comitetului Executiv.

"Eu nu știu pe ce loc va decide Comitetul Executiv Național să fie Rovana Plumb pe listele de europarlamentare, dar eu o voi propune pe primul loc. Și după europarlamentare, o să o rog pe doamna prim-ministru Dăncilă să o mai propună și altceva pe doamna Rovana Plumb", a declarat, vineri, la Târgoviște, Liviu Dragnea.

Sursa: digi24.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0495 secunde