Liderul PNL, Ludovic Orban, mesaj de la Neptun: "PSD oferă pelin și ambrozie României"

334
4
Liderul PNL, Ludovic Orban, mesaj de la Neptun:

Articole de la același autor

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, la Neptun, la începutul reuniunii Biroului Politic Național al PNL cu parlamentarii, și europarlamentarii liberali,, că PSD oferă României,, prin măsurile adoptate, pelin, și ambrozie care produce alergie, context în care le-a solicitat liberalilor să facă o opoziție dură și clară la partidul de guvernământ și să propună inițiative legislative.


"Sesiunea parlamentară care a început este o sesiune parlamentară, după părerea mea, extrem de importantă pentru evoluția României. Nu cred că în 27 de ani de democrație a existat o situație atât de gravă așa cum este situația de astăzi a României. Un partid politic a promis în campanie că vor curge râuri de lapte și miere și la șase luni după preluarea puterii nu numai că nu oferă lapte și miere României, ci oferă pelin și ambrozie, dar nu ambrozia care era hrana zeilor, ci ambrozia care produce alergie. Partidul de guvernământ după Ordonanța 13 și după ce a validat sloganul noaptea ca hoții acum are ca principală preocupare să ia cât mai multe piei de pe oamenii care produc în România, de pe oamenii activi economic, de pe oamenii care muncesc, creează, construiesc, generează profit, care sunt activi. Această politică este o politică de distrugere economică", a spus Ludovic Orban, la începutul reuniunii Biroului Politic Național al PNL cu parlamentarii și europarlamentarii liberali.


El a susținut că datele de pe primele șase luni arată dimensiunea dezastrului, indicând creșterea deficitului balanței comerciale cu peste 30%, existența unui deficit bugetar de 6,2 miliarde, încasările mai mici la bugetul statului cu 5 miliarde, scăderea investițiilor pe totalul economiei investițiilor private cu peste 12% și scăderea dramatică a investițiilor publice. 


Ce proiecte au pe agenda de lucru liberalii


Pe de altă parte, tot în cadrul Biroului Permanent Național organizat la Neptun, PNL și-a stabilit strategia și prioritățile legislative pentru reînceperea sesiunii parlamentare. 


Drept urmare, parlamentarii Partidului Național Liberal au spus că vor lupta prin toate mijloacele împotriva tuturor ordonanțelor și ordonanțelor de urgență care au fost emise de Guvernul Tudose și care au generat efecte grave asupra mediului de afaceri, pieței muncii, salariilor, dar și în stabilitatea prețurilor.


De asemenea, pe lângă activitatea legislativă curentă, Partidul Național Liberal va susține, ca priorități legislative, două proiecte de lege esențiale pentru buna funcționare a democrației și un proiect de lege esențial pentru îmbunătățirea relației Stat - cetățeni. 


Mai exact, este vorba despre interzicerea traseismului politic și la nivel parlamentar, introducerea votului electronic și proiectul de lege prin care orice persoană fizică sau juridică, care solicită unei instituții acordarea unui drept în baza legii, să nu mai fie trimisă către alte instituții pentru a obține și furniza diferite informații. Instituția de la care a fost solicitată acordarea dreptului legal, va face toate demersurile necesare către celelalte instituții ale statului pentru a obține informațiile necesare completării dosarului.


Comentează știrea

Lazar
4 septembrie 2017
Mesajul de la Neptun

D-na C. Mocanu de ce nu lati pus in fata fotografi pe Dl Parlamentar PNL Secretarul Filialei C-ta Boroianu R.A. mai in fata sau nu a dorit el sa fie vazut,face prea mare reclama PNL-ului sa nul cunoasca lumea sa nul vada ca e un mare Escroc si IPJ ,PCA C-ta se fac ca nu aud de acest Sarlatan suntem desconsiderati ca natiune de prosti de propi Semeni ai nostri care ne reprezinta.Daca nu citesc ziaru transmitetile PNL-stilor mare succes din Germania.

MIHAI
4 septembrie 2017
POLITICA SI INSOLATIA

Dl Orban Victor face figuri de stil .fara valoare literara sau politica . Toate partidele au oferit cate cevLudOrban ovic a romanilor , dar nu pelin si nici ambrozie , ci doar coruptie , ineficienta economica , demagogie si i9ncompetenta . Interesant este faptul ca Marea Neagra si Litoralul le dau politicianistilor idei noi dupa ce s-au ospatat bine si s-au odihnit dupa atatea eforturi titanice pe campul politicianismului romanesc . Priviti poza si vedeti ce zambitori sunt toti si cum Orban se sprijina pe umerii unuia care , prin podoabele capilare , demonstreaza pe cine se bazeaza PNL .Dl Orban crede ca democratia se intareste si se dezvolta prin legi . Ce bine ar fi ca printr-o lege , sa se decida ca de luna viitoare , in Romania sa domnerasca democratia ideala , justitia ideala , partidele ideale , cetatenii ideali . Si cu umorul sau caracterisirc , ne mai promite o lege :prin care sa se imbunatateasca relatia dintre cetateni si stat . Poate ca dl Orban va afla ceeqa ce oameni din toate statele stiu de mult . Statul este un instrument hraparet , condus de politicianisti hrapareti , care , prin jupuirea pieilor cetatenilor si valorificarea lor , sa acopere tot ce se fura , se risipeste si se distruge in Stat . In ceea ce priveste interzicerea traseismului politic , asa ceva nu este posibil . Traseismul a existat, exista si va exista atata timp cat vor exista partidele , interesele personale si de ,grup , politicieni ccorfupti, demagogi si incapabili . Exista si exceptii . Cel care este dezamagit de politica partidului in care s-a inscris atras de programul si doctribna acestuia , are dreptul sa-l paraseasca si sa treaca la altr partid cu conditia ca sa nu o faca pentru a primi o functie sau alta rasplata . In sfarsit , ultima primisiune ca va face o lege datorita careia cetatenul va depune o cerere la un birou , va sta acasa si sute de functionari vor alrga sa-i rezolkve cerea , este cea mai hazlie promisiune facuta pana acum in istoria politicianismului romanesc . Pana atunci , sa ne dorim ca sa vina vara viitoare mai repede si sa aflam ce ne mai promit partidele dupa ce fac insolatie la malul marii .

Gigi
4 septembrie 2017
Si ?

Astia , in frunte cu iubitul si aducatorul de voturi Orban si cu sinistra sa femela Turcan , par tot mai mult ca vorbesc , cu copacii , cu pietrele , cu gropile ...Adica vedem tot mai multi liberali pastrati , sau pusi in functii babane , iar tovarasii tipa ca din gaura de sarpe , ca tara este furata , justitia este gatuita , iar ei sunt singurii aparatori ai valorilor democratice . Pai , bre , vorbiti despre pensii , dar ati votat cu ambele maini , pentru pensii speciale . Vorbiti ca romanii sunt furati , dar la ANRP , tocmai oamenii vostri au furat circa opt miliarde de euro ... Vorbiti despre taxe si impozite , iar activitatea voastra parlamentara , nu mentioneaza nimic in acest sens , doar criticati initiativele PSD , si doar asa in gluma . Ce aveti de gand ? Sa ne consumati timpul si rabdarea inutil ? Sa va mai votam , cumva ? Lasati orice speranta in acest sens !

Liviu Burebista
5 septembrie 2017
????????

Si PDL-ul, pardon PNL-ul, ce a oferit Romaniei pana acum? De la asa zisa "Revolutie" si pana acum , toate partidele nu au oferit altceva , decat pelin , ambrozie si cianura.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.6592 secunde