Liderul CJC, Horia Țuțuianu: "Este esențial să ne protejăm medicii"

394
Liderul CJC, Horia Țuțuianu:

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, a anunțat, ieri, că, în urma mai multor discuții cu factorii de răspundere, s-au luat măsuri suplimentare pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19 la Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sfântul Apostol Andrei".



"Suntem într-un război cu un inamic invizibil. Este esențial să ne protejăm medicii și tot personalul din sistemul sanitar. Am decis să organizăm la Spitalul Clinic Județean de Urgență «Sf. Apostol Andrei» Constanța o zonă de triere pentru Unitatea de Primiri Urgențe, astfel încât să prevenim răspândirea virusului în rândul cadrelor medicale. Sunt conștient că medicii au o misiune extraordinar de grea și toată greutatea acestor zile o poartă ei", a declarat președintele CJC, Horia Țuțuianu.
Printre altele, el a explicat că au sosit cele 11 containere modulare în care va fi amenajată zona de triere și testare a pacienților care ajung la UPU.



"Aceste containere sunt dotate cu paturi și cu toalete care sunt prevăzute și cu dușuri. Am alocat fondurile necesare pentru acest proiect și, în cazul în care va fi nevoie, vor fi suplimentate în funcție de necesități. Suntem alături de cei care luptă în linia 1 și vom încerca, în permanență, să îi protejăm. În maximum cinci zile, această zonă va fi funcțională la capacitate maximă. Mulțumesc tuturor celor care ne ajută să ne protejăm medicii, dar și locuitorii", a mai spus președintele CJC Horia Țuțuianu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.318 secunde