Klaus Iohannis: "PSD a fost înlăturat doar parțial de la putere"

242
Klaus Iohannis:

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis, prezent, ieri, la reuniunea Biroului Politic Național și a grupurilor parlamentare PNL, a declarat că PSD a fost înlăturat de la putere doar parțial și că își dorește ca la finalul anului 2020 social-democrații să nu se mai afle la conducerea instituțiilor statului.


În debutul ședinței, președintele le-a mulțumit liberalilor pentru implicarea în campania electorală, apreciind că rezultatul a fost o foarte mare reușită.


"Pentru adversarii noștri însă, pentru PSD, este cea mai gravă înfrângere din ultimii 30 de ani. Și cred că e bine să vedem lucrurile așa cum sunt ele. Adversarul nostru în toate campaniile din ultima vreme - și la europarlamentare, și la referendum, și la prezidențiale - a fost PSD. Un PSD care a încasat-o de trei ori în acest an. Dar cred că este bine să vă spun că PSD nu a fost înlăturat de la putere decât parțial. PSD - și aici mă adresez parlamentarilor - știți foarte bine că are un număr imens de parlamentari, are un număr foarte mare de primari, de președinți de consilii județene și, ca atare, ne bucurăm de această victorie, dar autosuficiența după această victorie ar fi cea mai mare greșeală pentru PNL", a spus președintele, în cadrul ședinței desfășurate la biroul grupului parlamentar al PNL.


El a apreciat că noul Guvern "face o treabă foarte bună", dar a menționat că urmează un nou scrutin și că se așteaptă din partea PNL la o implicare totală, astfel încât la finele anului reprezentanții PSD să nu se mai afle la conducerea instituțiilor statului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6859 secunde