Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea pentru a doua oară la șefia DNA

419
Klaus Iohannis o respinge pe Adina Florea pentru  a doua oară la șefia DNA - klausiohannis-1547043742.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis i-a transmis ministrului Justiției, Tudorel Toader, o scrisoare în care îl anunță că respinge pentru a doua oară numirea Adinei Florea la șefia DNA.

Șeful statului a anunțat dinainte că nu va accepta propunerea venită din partea lui Tudorel Toader din motive de legalitate. Mai exact, motivul invocat este că documentația nu conține dovada că Adina Florea nu a colaborat cu Securitatea.

"Stimate domnule ministru, urmare adresei dumneavoastră nr. 30/71403/2018/27.12.2018, prin care ați înaintat solicitarea de reevaluare a propunerii de numire în funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție a doamnei Adina Florea, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, constat că subzistă temeiurile de fapt și de drept avute în vedere la respingerea propunerii inițiale de numire în funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție a doamnei Adina Florea, procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța", se spune în scrisoarea transmisă de șeful statului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7656 secunde