Iohannis, primit deseară, la Casa Albă, de președintele SUA

173
Iohannis, primit deseară, la Casa Albă, de președintele SUA - iohanis-1566284650.jpg
Președintele Klaus Iohannis va fi primit deseară, la Washington, de omologul său american, Donald Trump, în cadrul vizitei de lucru pe care o efectuează în SUA.

Potrivit agendei oficiale, Klaus Iohannis va sosi la Casa Albă la ora 14,00 (21,00 ora României), unde va fi întâmpinat de președintele SUA, Donald Trump, și va semna în Cartea de Onoare, informează Agerpres.

După acest moment vor avea loc, în Biroul Oval, convorbirile tete-a-tete ale celor doi președinți, urmate de discuții cu participarea membrilor delegațiilor oficiale.

Este pentru a doua oară, în actualele lor mandate, când președinții Trump și Iohannis au o întrevedere la Casa Albă, după întâlnirea din iunie 2017.

Vizita la Washington a președintelui Iohannis vine în contextul în care România marchează 30 de ani de la căderea comunismului și 15 ani de apartenență la NATO, după cum preciza recent Casa Albă.

Săptămâna trecută, într-o întâlnire informală cu jurnaliștii, președintele Klaus Iohannis afirma că printre temele de discuție cu omologul american se vor număra securitatea energetică și programul Visa Waiver.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0232 secunde