INS îl contrazice pe Ponta. Cifrele prezentate în dezbatere SUNT FALSE!

357
1
INS îl contrazice pe Ponta. Cifrele prezentate în dezbatere SUNT FALSE! - pontaiohannisb1tv680x365-1415865333.jpg
Premierul Victor Ponta este contrazis de Institutul Național de Statistică. Premierul Ponta a declarat, aseară, în dezbaterea avută la B1 TV, că INS va anunța mâine că în trimestrul 3 avem creștere economică de peste 1% și că în primul trimestru s-a recalculat și nu am fost niciodată în recesiune.

Întrebat, de HotNews.ro, de unde avea premierul datele care vor fi anunțate abia vineri, Tudorel Andrei, președintele INS, a declarat: "Nimeni de la Guvern nu a sunat la Statistică pentru a afla cu prioritate datele și, oricum, cifra anunșată de premier nu este cea care va fi comunicată. Repet, nu s-a primit aici niciun telefon."

Legea 226/2009 art 32(4) - legea de funcționare a INS, avertizează că "difuzarea datelor statistice oficiale înainte de termenul de diseminare stabilit, precum și tratamentul preferențial acordat utilizatorilor de către orice persoană din sistemul statisticii oficiale constituie încălcări ale sarcinilor de serviciu și atrag răspunderea disciplinară a persoanelor care se fac vinovate de aceste fapte", scrie hotnews.ro.

Comentează știrea

admirator
13 noiembrie 2014
pai Ponta

minte cum respira. Nici ICCJ nu l-a absolvit de plagiat. A remarcat faptul ca cei care au depus plingerea nu sunt pagubiti de actiunea p.m. si a respins actiunea. La noi e pedepsit doar plagiatul ce produce pagube economice . Altfel... nu e vina penala. E doar stiintifica. Iar greseala stiintifica a fost dovedita de "Nature", Sorbona, Univ. Bucuresti. Tov. Ponta e plagiator! Deci, hot de munca stiintifica si impostor. Asta la 3 vorbe scoate 3 minciuni!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4562 secunde