Începe distribuirea alimentelor de la UE

209
Începe distribuirea alimentelor de la UE - alimentecomunitare-1465565444.jpg
Cetățenii județului Constanța care se încadrează în prevederile legii vor primi pachetele cu ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană.

Subprefectul județului Constanța, Mustafa Levent Accoium, a anunțat, astăzi, distribuirea va începe luni, însă aceasta va avea loc în mai multe etape. Pachetele sunt aferente anului 2015.

Drept urmare, în prima etapă, ajutoarele vor fi distribuite în 14 localități: Constanța, Mangalia, Mircea Vodă, Valu lui Traian, Pantelimon, Saraiu, Târgușor, Topalu, Vulturu, Băneasa, Cobadin, Dobromir, Ovidiu și Cogealac.

Beneficiarii vor primi câte un pachet ce va conține un kilogram de făină, două de mălai, un pachet de paste, doi litri de ulei, un kilogram de zahar, o conservă de carne de vită, o conservă de pate, un kilogram de orez, o conservă de paste de tomate și un kilogram de fasole boabe.

Persoane care se încadrează să primească alimente sunt beneficiarii de ajutor social conform L 416/2001, familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, șomerii cu indemnizație de șomaj până în 400 lei, inclusiv, pensionarii cu pensii până în 400 lei, inclusiv, persoanele cu handicap grav și accentuat, gradul I și II și veterani și văduvele de război. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4515 secunde