Ludovic Orban, declarații la Jupiter:

"În PNL se consumă cea mai mare cantitate de energie cu dispute interne"

199
1

Articole de la același autor

Femeile din PNL au participat, în perioada 8-10 septembrie, la Școala de Vară a Organizației Femeilor Liberale, ediția 2017. Evenimentul, în cadrul căruia au avut loc dezbateri pe teme politice, de comunicare și de interes pentru societate, s-a desfășurat la un hotel din stațiunea Jupiter.


Prezent la eveniment, președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, în deschiderea Școlii de Vară a femeilor liberale, că cea mai mare energie se consumă în interiorul partidului, în dispute interne, și nu pentru a transmite mesaje în afara partidului. El a explicat că PNL stă foarte prost pe comunicare, pe management educațional și pe management de proiecte, existând organizații în care el a făcut conferințe de presă mai des decât liderul filialei județene.


"Stăm foarte prost pe comunicare. Stăm foarte prost pe management organizațional. Stăm foarte prost pe management de proiecte. Nici măcar nu inițiem proiecte, programe, pe care să le ducem, în mod constat și consecvent, pe o perioadă de timp medie sau lungă, la bun sfârșit. Stăm prost pe managementul ședințelor. Am participat la ședințe de birou fără ordine de zi, fără o pregătire minimală a subiectului, pe care să o facă președintele sau unul din membrii biroului județean. Nu se iau decizii, în ședințe nu se urmărește punerea în practică a deciziilor puține care se iau.


Foarte puține decizii determină o acțiune politică sau generează cu adevărat ieșiri ale partidului", le-a spus liderul PNL, Ludovic Orban, femeilor liberale.


Pe de altă parte, el a atras atenția că PNL suferă și stă foarte prost și la nivel de comunicare, mulți dintre liberali preferând să-și consume cea mai mare cantitate de energie în dispute interne în loc să o folosească împotriva adversarilor politici sau pentru a transmite mesaje în afara formațiunii politice.


"Cea mai mare cantitate de energie o consumăm în interiorul partidului, în dispute între noi, în discuții între noi, și consumăm foarte puțină energie pentru a transmite mesaje în afara partidului. Și nu orice fel de mesaje: trebuie să fie mesaje care într-adevăr să aibă darul de a îmbunătăți percepția Partidului Național Liberal", a spus Ludovic Orban.


Comentează știrea

Gigi
11 septembrie 2017
Sigur !

Asa lesinati cum sunteti dupa ciolan , cum se ridica un catindat , cum sar zece sa-i ia maul ... Si asa , pana la prabusirea finala ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4905 secunde