Gorghiu: Iohannis va participa la aniversareai a 140 de ani de la înființarea PNL

50
Gorghiu: Iohannis va participa la aniversareai a 140 de ani de la înființarea PNL - iohannisvaparticipaalinagorghiu-1431949944.jpg

Articole de la același autor

Liderul liberal Alina Gorghiu a afirmat, astăzi, că președintele Klaus Iohannis va participa la evenimentul aniversar "PNL - 140 de ani de viziune, onoare și patriotism", dedicat marcării a 140 de ani de la înființarea formațiunii liberale. 


"Da, va veni domnul președinte la eveniment. Va fi seara în care PNL sărbătorește împlinirea a 140 de ani. Va fi o seară festivă pentru noi și plină de semnificație", a declarat luni copreședintele PNL, întrebată dacă liberalii au primit o confirmare din partea șefului statului pentru eveniment fiind citată de Agerpres . 


Despre premiul pe care ar urma să i-l ofere șefului statului, Gorghiu a spus: "Vă rog să așteptați, să vedeți ca toată lumea surpriza evenimentului". 


PNL a anunțat vineri, printr-un comunicat de presă, că președintele Klaus Iohannis este invitatul de onoare al concertului aniversar "PNL — 140 de ani de viziune, onoare și patriotism", eveniment dedicat celebrării a 140 de ani de la înființarea formațiunii liberale. Concertul aniversar face parte dintr-o serie de evenimente, grupate sub denumirea generică "Săptămâna Liberală", organizate în perioada 19 — 24 mai, cu ocazia împlinirii a 140 de ani de la înființarea PNL. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4248 secunde