Gavrilescu: Imediat după ședința de Guvern îmi voi depune demisia;viața poate continua și fără funcția de ministru

123
Gavrilescu: Imediat după ședința de Guvern îmi voi depune demisia;viața poate continua și fără funcția de ministru - 20170403dsc8834rszcrpcrpcrp-1566894400.jpg

Articole recomandate

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a anunțat marți că își va depune demisia imediat după ședința de Guvern, adăugând că "viața poate continua și fără funcția de ministru".

"Imediat după ședința de Guvern de astăzi, îmi voi depune demisia la Secretariatul General atât din funcția de ministru al Mediului, cât și din cea de vicepremier. Viața poate continua și fără funcția de ministru. Am făcut lucruri bune în interiorul programului de guvernare, dar și în afara lui, cum este și încurajarea unor programe precum cel de azi (Cora verde, n.r.). Întotdeauna vor fi lucruri de făcut la minister și sper că oricine va veni va continua ce am început și nu se va repeta dezastrul din 2016 ", a spus Gavrilescu, prezentă la un eveniment de profil.

Întrebată ce părere are despre ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, care ar putea prelua interimar mandatul la Mediu, Grațiela Gavrilescu a răspuns:" Orice persoană este potrivită atât timp cât își face treaba".

Călin Popescu-Tăriceanu a anunțat luni, după decizia ALDE de a ieși de la guvernare, că miniștrii care nu se retrag din Guvern vor fi excluși din partid.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9772 secunde