Florin Cîțu: Marcel Ciolacu șantajează public guvernul României!

de Cuget Liber Miercuri, 15 Iulie 2020 102
Marcel Ciolacu, „acum din întâmplare în funcția de Președinte al Camerei Deputaților”, șantejează Guvernul României și îi cere să nu respecte constituția, scrie pe Facebook ministrul Finanțelor Florin Cîțu, referindu-se la dublarea alocațiilor pentru copii, potrivit Digi24.


„Marcel Ciolacu, acum din întâmplare în funcția de Președinte al Camerei Deputaților, șantajează public guvernul României!


Din funcția de Președinte al CD, Marcel Ciolacu, cere guvernului să nu respecte Constituția României. Cât tupeu. Câtă ipocrizie.


Întârzie voit legea care salvează vieți în Romania sub pretextul că încalcă drepturi fundamentale ale romanilor iar în același timp santajează în cel mai mizerabil mod guvernul României.


Tupeul socialiștilor este fară margini. Amenință public- ori dublați alocațiile ori vă "mătur". Credeți că Președintele CCR vă ieși public să-i spună că împinge guvernul la neresepctarea Constituției? Niciodată. "misery loves company"


Constituția României este foarte clară când vine vorba de bugetul public”, scrie Cîțu.


Ministerul se referă la articolul 138, care privește bugetul public național și care prevede că nici o cheltuială bugetară nu poate fi aprobată fără stabilirea sursei de finanțare.


„Legea trecuta prin Parlament, cu votul lui Ciolacu, nu are stabilită sursa de finanțare. Punct. Nu mai exista discuții aici.


Socialiștii trebuie să-și asume public că au votat o lege neconstituțională și să le ceara scuze românilor pentru că i-au mințit.


Rămâne o singura întrebare: care este pedeapsa pentru cel care șantazează public guvernul României?”, încheie Cîțu.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei