Elevi din străinătate, în vizită la viceprimarul Constanței, Costin Răsăuțeanu

259
Elevi din străinătate, în vizită la viceprimarul Constanței, Costin Răsăuțeanu - vizitarasauteanu-1583443164.jpg
Viceprimarul municipiului Constanța, Costin Răsăuțeanu, a primit, ieri, vizita unui grup de elevi și profesori participanți ai proiectului Erasmus "Matematica Regina Omnium Scientiarum Est Learning Path to Success", ce cuprinde școli din România, Polonia, Croația și Portugalia. 


Proiectul cuprinde schimburi de experiență și promovarea turismului și  este găzduit, în acest an, de Școala gimnazială nr. 39 "Nicolae Tonitza" Constanța. Pe parcursul zilelor petrecute în orașul de la malul mării, grupul Erasmus a făcut vizite în Constanța și stațiunea Mamaia, la muzee, obiective turistice și instituții publice. 


"Este o onoare pentru noi să vă avem aici, la Constanța. Credem cu tărie că dialogul internațional, schimburile de experiență la toate nivelurile ne vor ajuta în viitor să identificăm oportunități pentru o cooperare puternică în diverse domenii. Proiectele la care participați sunt foarte importante și, în numele Primăriei Municipiului Constanța, vă mulțumesc că sunteți aici", a declarat viceprimarul municipiului Constanța, Costin Răsăuțeanu. 


Elevii și profesorii din străinătate rămân la Constanța până vineri, timp în care vor desfășura mai multe activități didactice.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5034 secunde