Ecaterina Andronescu: Mă aștept să fiu dată afară din PSD

217
Ecaterina Andronescu: Mă aștept să fiu dată afară din PSD - ecaterinaandronescu-1534774721.jpg
Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat, luni, la Adevărul Live, că se așteaptă să fie exclusă din partid după ce i-a cerut cerut demisia președintelui formațiunii, Liviu Dragnea.


Ea a spus că scrisoarea pe care a adresat-o PSD "a fost un strigăt, pentru că direcția în care mergem noi nu este cea mai fericită", pentru că diaspora vine în țară și nu este tocmai bine primită, iar Guvernul trebuie să guverneze și pentru ei.


Întrebată dacă se simte reprezentată de Viorica Dăncilă, Andronescu a spus că PSD poate să dea guverne mult mai performante.


"Nu am criticat guvernul, cred că putem să facem un guvern mai performant. (...) Cred că acesta este cel mai slab guvern al PSD-ului. Și mai în spate dacă ne ducem, e aceeași concluzie", a afirmat Ecaterina Andronescu.


Senatorul PSD a mai spus că Liviu Dragnea are în jurul său o echipă aleasă de el. 


"Scrisoarea mea nu are rolul de a crea tabere în PSD sau de a diviza PSD-ul. Scrisoarea mea încearcă să deschidă comunicarea în partid. Aveam acel Consiliu Național unde de bine, de rău mai erau niște dezbateri. Poate pe viitor, scrisoarea mea și luările de poziție vor schimba situația asta", a afirmat Andronescu, spunând că a primit mesaje de încurajare din teritoriu și că "există multă așteptare în PSD".


Întrebată dacă se așteaptă să fie dată afară din partid sau să își dea demisia Liviu Dragnea, Ecaterina Andronescu a răspuns: "Mă aștept să fiu dată afară, deși, repet, scrisoarea mea nu a atacat PSD-ul. Nu putem să facem un scenariu cu Liviu Dragnea demisionând pentru că așa ceva nu se va întâmpla. În orice partid trebuie să existe o conducere colectivă. Partidul este o asociație a oamenilor care împărtășesc niște valori. Întotdeauna PSD-ul a avut guverne performante care au lăsat în urma lor rezultate".


Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a făcut un apel către conducerea partidului, într-o scrisoare transmisă săptămâna trecută, "să nu dea foc țării și PSD" și a cerut ca Liviu Dragnea să se retragă din funcția de președinte al partidului, iar Guvernul - care "nu reprezintă nivelul și capacitatea profesioniștilor din partid și este expresia unei singure persoane" - să fie schimbat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5115 secunde