Discuții Dăncilă - Iohannis privind propunerile de miniștri la Interne, Externe și vicepremier

180
Discuții Dăncilă - Iohannis privind propunerile de miniștri la Interne, Externe și vicepremier - iohannisdancilaguvern840x500-1563353278.jpg
Premierul Viorica Dăncilă l-a sunat, miecuri, pe Klaus Iohannis pentru a discuta cu acesta despre propunerile PSD și ALDE pentru funcțiile de ministru de Interne, ministru de Externe și vicepremier pe Parteneriate Strategice.


Premierul Viorica Dăncilă a anunțat luni, după ședința CEx PSD, modificările din Guvern, Ramona Mănescu fiind propunerea pentru Externe, Nicolae Moga pentru Interne și Mihai Fifor pentru funcția de vicepremier pe Parteneriate Strategice.


"Am spus colegilor din CEx că avem două portofolii de vicepremier la care trebuie să facem nominalizări, cel pe Parteneriate Strategice că încă 6 ministere, le-am făcut o evaluarea. Am propus schimbare ministrului Carmen Dan cu senatorul Nicolae Moga, de la Cosntanța, am luat act de a schimba la MAE pe dl Teodor Meleșcanu cu Ramona Mănescu, am propus pe Mihai Fifor pentru funcția pe Parteneriate Strategice", a anunțat Viorica Dăncilă, după ședința CEx al PSD.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6177 secunde