Deputatul George Vișan, de la PSD Constanța: "PNL șantajează alegătorii"

541
Deputatul George Vișan, de la PSD Constanța:

Articole de la același autor

Parlamentarul constănțean George Vișan susține că, în opinia sa, devine din ce în ce mai clar că PNL anulează sau blochează toate proiectele începute în guvernarea anterioară astfel încât PSD să nu obțină capital electoral în urma finalizării acestor autostrăzi. 


"Din ranchiună politică, PNL blochează proiectele de autostradă începute de PSD, care reușise să parcurgă procedurile pentru Autostrada Comarnic - Brașov. Contractul urma să fie semnat în noiembrie 2019, iar lucrările trebuiau să înceapă în 2020. Prin anularea procedurii, PNL îi condamnă pe români la cel puțin încă patru ani de aglomerație pe Valea Prahovei", a declarat deputatul George Vișan, de la PSD Constanța. 


El a explicat că Guvernul României sub conducerea PSD a cheltuit timp și resurse umane și materiale pentru a parcurge toate etapele necesare atribuirii lucrărilor pentru Autostrada Comarnic - Brașov și începuse aceeași procedură și pentru autostrada Tg. Neamț - Iași - Ungheni.  "Contractul pentru Comarnic - Brașov trebuia semnat în luna noiembrie 2019, iar lucrările ar fi trebuit începute de partenerul privat în acest an. Însă una dintre primele acțiuni ale Guvernului Orban după instalare a fost să anuleze evenimentul semnării contractului cu partenerul privat. 


Deloc de mirare, de vreme ce, în urmă cu numai o lună, Ludovic Orban a declarat că «îi este rușine să vorbească despre autostrada Comarnic - Brașov, având în vedere istoricul acestui proiect», precizând că Guvernul încă nu a luat decizia dacă acest tronson va fi finanțat de la bugetul de stat sau prin parteneriat public-privat. Iar seria declarațiilor stupefiante și șantajist-electorale a continuat zilele trecute. Întrebat dacă autostrada Comarnic - Brașov va fi realizată în cinci ani, Ludovic Orban a răspuns «Da, dacă rămânem noi la guvernare. E valabil și pentru Sibiu - Pitești». Așadar, competiția politică și electorală ar trebui suprimată, pentru ca PNL să câștige sui generis alegerile, un deceniu de acum încolo", a mai spus deputatul constănțean George Vișan. 


Din păcate, concernul turco-chinez care a câștigat licitația și care a investit deja sume importante în proiect a anunțat că va da în judecată Guvernul pentru sumele pierdute și pentru afectarea reputației internaționale. Iar cei care vor plăti cu adevărat vor fi tot cetățenii României. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4833 secunde