Dan Barna și-a depus candidatura pentru prezidențiale

504
Dan Barna și-a depus candidatura pentru prezidențiale - mczoptq0mczoyxnoptzjywrkotllzguw-1568967820.jpg
Dan Barna și-a depus, vineri, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidențiale din noiembrie. Alianța USR-PLUS a strâns aproape 400.000 de semnături.


Candidatul Alianței 2020 USR-PLUS la alegerile prezidențiale, Dan Barna, a venit la Biroul Electoral Central însoțit de liderul PLUS Dacian Cioloș și de mai mulți membri ai alianței USR-PLUS, printre care Vlad Voiculescu, Cristian Ghinea și Cristina Prună.

"Depunem astăzi aproape 400.000 de semnături. România are nevoie de o schimbare. Primul pas au fost europarlamentarele, urmează prezidențialele, parlamentarele și localele. (...) În acest moment nu mai putem să ne învârtim în jurul cozii așa cum ne-am obișnuit în 30 de ani. Este nevoie de alegeri anticipate. Este momentul să avem obiective importante și să ne ținem de ele, este momentul în care putem să însănătoșim România. Este nevoie de viziune și hotărâre. (...) România are nevoie de un președinte full-time, România are nevoie de un președinte prezent în fiecare zi în viața țării. Eu voi fi în turul al doilea cu siguranță și voi fi următorul președinte al țării", a spus Dan Barna, la BEC.

Întrebat despre președintele Klaus Iohannis, Barna a declarat că acesta "a fost un pompier pentru momentele în care casa a luat foc și se prăbușea".

"Eu cred că dacă era un gospodar mai atent și mai diligent, poate nu ajungeam să luăm foc de atâtea ori în ultimii ani", a completat candidatul Alianței USR - PLUS.

La rândul său, Dacian Cioloș a spus că România are nevoie de o schimbare și Dan Barna vine în fața alegătorilor cu o echipă.

"Suntem încă o data în față dumneavoastră cu ajutorul susținătorilor și a celor care cred în proiectul nostru, în faptul că putem schimbă România în bine. Avem aici semnăturile care o să îl ducă pe Dan Barnă spre Cotroceni", a spus Dacian Cioloș, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.714 secunde