Dan Barna: "Am cerut transparență și profesionalism"

302
Președintele Uniunii Salvați România, Dan Barna, subliniază că autoritățile au obligația să fie responsabile în comunicarea publică și apreciază că este inadmisibilă lansarea unor idei "la granița dintre halucinant și stupid".

"Autoritățile publice, inclusiv cele din domeniul medical, au obligația să fie responsabile în comunicarea publică. Consider inadmisibilă lansarea unor idei aflate la granița dintre halucinant și stupid al căror unic efect este sporirea neîncrederii populației în capacitatea statului de gestionare a gravei crize prin care trecem. Am cerut insistent în aceste luni transparență, coerență și profesionalism. Ceea ce am primit au fost tentative de ascundere a realității, informații trunchiate, contradicții și tensiuni între factorii de decizie. Aici se ajunge când, după reguli clare, se aruncă în spațiul public excepții și variante care creează confuzie, panică și neîncredere", a scris liderul Uniunii pe pagina sa de facebook.

Potrivit acestuia, "încă nu e prea târziu" pentru autorități să își facă treaba așa cum așteaptă cetățenii României: "Calculele politice sau rivalitățile dintre diverse personaje cu rol în combaterea crizei sunt irelevante și toxice. Prioritatea e România și nimic altceva".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4573 secunde