Cum au marcat liberalii din Năvodari "Ora Pământului"

259
Cum au marcat liberalii  din Năvodari

Articole de la același autor

Președintele Organizației PNL Năvodari, George Niculescu, a marcat "Ora Pământului" printr-o acțiune de strângere a deșeurilor de pe plaja din Năvodari.

"Ora Pământului" este un eveniment organizat la nivel global. Cu această ocazie, membrii organizației PNL Năvodari au participat, sâmbătă, la o acțiune de ecologizare pe plaja din Năvodari, acțiune care a strâns peste 30 de adulți și copii.

Această acțiune a făcut apel la simțul civic al cetățenilor, a fost un îndemn la adresa populației de a lua atitudine în privința responsabilității față de mediul înconjurător.

Totodată, consilierul județean liberal George Niculescu a dorit să tragă un semnal de alarmă privind schimbările climatice pe care oamenii le pot influența.

"Natura ne oferă toate lucrurile necesare vieții - de la aerul pe care-l respirăm până la apa pe care o bem. De aceea, preocuparea societății pentru un mediu mai curat și mai sănătos ar trebui să crească. Cu toate acestea, consider că noi, oamenii, încă nu suntem foarte conștienți de pericolele la care ne expunem prin acțiunile exercitate asupra naturii. De aceea, este important ca toți locuitorii acestei planete să se implice în acțiunile ce aduc bunăstarea și protejarea mediului înconjurător. Legătura noastră cu Pământul și natura este incontestabilă. Câștigul planetei noastre este câștigul tuturor", a declarat președintele organizației PNL Năvodari, George Niculescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4737 secunde