"Cu cât stă mai mult la Cotroceni, cu atât își reduce Antonescu șansele de a deveni președinte"

289
2

Vicepreședintele PDL, Theodor Paleologu, susține că actualul șef de stat interimar, Crin Antonescu, este un președinte interimar agresiv, care nu poate fi mediator.

"Cu cât se prelungește revenirea lui Traian Băsescu la Cotroceni, cu atât mai mult va avea lumea timp să vadă că domnul Antonescu nu e bun pentru acest job. Cu cât stă mai mult acum la Cotroceni, cu atât își reduce mai mult șansele de a deveni vreodată președinte, pentru că se vede că împăratul e gol!", a declarat Paleologu, la RFI România.


Theodor Paleologu îl caracterizează pe Crin Antonescu drept un președinte interimar agresiv.


"Mediator n-are cum să fie, pentru că este extrem de conflictual, foarte intolerant, agresiv și violent în exprimări. E un om care, prin vocație, nu poate decât să toarne gaz peste foc și să ațâțe la ură și la violență verbală", a mai spus deputatul PDL.



Comentează știrea

Hanibal
17 august 2012
agresivitatea USL

Este o caracterizare corectă, în termeni civilizati. Crin Antonescu nu stie sa faca altceva decat sa emita flatulatii agresive cu ifose de mare specialist in toate problemele.De la o vreme foloseste tribuna presedintiei pentru a ne da lectii de politichie.Si nu este singurul. PNL are deja o echipa pe masura lui Antonescu din care ies in evidenta Fenechiu,Norica Nicolai,Vozganian,Hasotti,Nicolaescu,Mariana Campeanu,Adomnitei.daca-i adaugam si pe cei din PSD ca de ex.pePonta,Iliescu,Ecaterina Andronescu,Corlatean,Duvaz,Aura Vasile,putem spune ca fauna politicianistilor primitivi si agresivi este pe masura USL.Sunt indivizi care,chiar si atunci cand spun ceva corect,iti vine sa le dai palme si sa-i dai cu capul de pereti,poate doar asa sa le vina mintea cea de pe urma.Oricum,asa cum o demonstreaza de 22 de ani,politicianistii romani dovedesc in continuare ca n-au caracter,demnitate si prestigiu. In schimb,sunt incompetenti,corupti si ticalosi.Un lucru este evident.Se apropie sfarsitul acestor categorii politicianiste.Avem sansa ca la toamna sa asistam (unii) si sa participam (altii) la o revolutie in politica romaneasca,dar cu conditia ca electoratul sa se trezeasca la realitate si sa puna mana pe bâta electorala si sa nu-i mai voteze pe acesti nemernici.Apar deja forte politice tinere care merita incurajate si puse la treaba.Sa le dam o sansa si sa fim optimisti.

admirator
17 august 2012
corect!

o analiza corecta!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3132 secunde