Corina Martin, candidatul PER la Primăria Constanța

de Sorin MIHALACHE Joi, 16 Iulie 2020 177
Partidul Ecologist Român - Filiala Constanța și-a lansat, ieri, candidatul la Primăria municipiului Constanța, în persoana Corinei Martin, fost președinte al Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România.

„Am luat decizia de a intra în politică și de a candida deoarece și eu fac parte dintre constănțenii care nu au cu cine vota pe 27 septembrie. Vreau să lucrez pentru dezvoltarea și promovarea orașului Constanța. De ce închei activitatea de la conducerea organizațiilor din turism și de ce candidez la Primăria Constanța? Am lucrat timp de peste un deceniu cu toate administrațiile locale pe problematica turismului, indiferent de culoarea lor politică, pentru promovarea turismului de pe litoral și din Dobrogea. Am intrat într-un partid curat, vom câștiga Constanța, vreau să lucrez la dezvoltarea orașului și a județului Constanța și nu numai pe turism.

Cred că, la Constanța, ne-am pierdut identitatea de constănțeni.

Îmi doresc, în primul rând, să redau orașului identitatea și constănțenilor mândria de a face parte din acest oraș!”, și-a motivat decizia Corina Martin. Taguri

Alte ştiri din sectiunea Politică-Administrație

Ultima oră

Titlurile zilei