Constanța, pentru viitor. "După două decenii de pesedism, Constanța arată ca după un atac barbar"

1868
Constanța, pentru viitor.
Deputatul constănțean Stelian Ion, de la USR, a transmis un mesaj referitor la orașul de la malul mării care, în opinia sa, arată deplorabil, și, totodată, a spus că formațiunea politică pe care o reprezintă va trimite în Parlamentul European profesioniști, oameni cu viziune clară asupra dezvoltării Europei și a României. 


"După două decenii de pesedism, Constanța, unul dintre cele mai mari, mai bogate și mai frumoase orașe ale României, arată ca după un atac barbar. Hoarda de infractori condusă de gruparea Mazăre-Constantinescu-Strutinsky, acest triumvirat sinistru, încă domină politic și economic orașul; prin cei care îi sunt încă slujitori fideli, prin interpuși și prin firme căpușă, conectate la banul public. Din cauza lor, Constanța a devenit un oraș anost, neîngrijit și subdezvoltat economic, la ani lumină de Cluj-Napoca, Oradea sau Iași. Constanța are atuuri imbatabile: marea, plajele, portul, poziția geostrategică. Dar are, în primul rând, dorința și hotărârea constănțenilor de a trăi într-un oraș european. Împreună, trebuie să refacem prestigiul și vocația europeană a acestui oraș!", a spus deputatul Stelian Ion. 


El a adăugat că orașul Constanța și stațiunea Mamaia au fost mutilate pentru interese imobiliare meschine, cu complicitatea autorităților locale. "Trebuie oprit acest haos urbanistic din cauza căruia au fost distruse zonele verzi și fața orașului! Constanța are nevoie de armonie arhitectonică. Pentru a redeveni un oraș al viitorului, un oraș curat și sănătos, este nevoie să protejăm și să extindem spațiile verzi, locurile de joacă, terenurile de sport și instituțiile de cultură. Este nevoie de școli,  grădinițe și creșe moderne, este nevoie de un spital nou, construit la standarde europene. Pentru a se dezvolta economic, Constanța are nevoie de investiții majore, realizate transparent, fără cotă-parte pentru mafia PSD. După cum are nevoie de un mediu universitar performant și inovativ, în relație cu un mediu de afaceri efervescent, așa cum se întâmplă la București, Cluj sau Iași", a mai transmis parlamentarul Stelian Ion, de la USR Constanța.  
În plus, deputatul a atras atenția că nu doar turismul estival este o soluție pentru Constanța, ci un sistem integrat de atracții turistice. 
"Astfel, reabilitarea Cazinoului, refacerea integrală și responsabilă a zonei vechi a orașului (cu toate monumentele sale istorice și de arhitectură), promovarea muzeelor, construirea unui parc acvatic și a unei grădini botanice, refacerea străzii Ștefan cel Mare ca zonă comercială și de promenadă, o corectă politică de parcare, alături de un sistem de transport public eficient și ecologic, ar putea aduce turiști și în afara sezonului estival, deci mai multe locuri de muncă stabile și mai mulți bani pentru Constanța. În vestul țării, orașele s-au dezvoltat cu fonduri europene. Pe 26 mai, votăm pentru Europa. Vom trimite în Parlamentul European profesioniști, oameni cu viziune clară asupra dezvoltării Europei și a României. Vom avea un birou de europarlamentar la Constanța, deschis de colegul nostru Nicolae Ștefănuță. Iar la anul, prin votul constănțenilor la alegerile locale și cu ajutorul Europei, vom începe să reclădim Constanța. Și îi vom reda strălucirea! Depinde doar de noi, constănțenii. «Fără hoție, ajungem departe! » Acesta nu este un slogan, ci șansa noastră", este mesajul transmis de Stelian Ion, în această campanie electorală.   
                                    
(Publicitate electorală. Comandat de Partidul Uniunea Salvați România, realizat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 41190006)






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3683 secunde