Consilierii județeni, reuniți în prima ședință din acest an. Ce se discută / GALERIE FOTO

337

Articole de la același autor

În câteva momente începe ședința ordinară în cadrul căruia a fost convocat Consiliul Județean Constanța. Sunt prezenți 35 de consilieri locali. Pe ordinea de zi sunt 14 proiecte de hotărâre, dintre care două au fost retrase. 
Totodată, pe ordinea suplimentara sunt două proiecte de hotărâre. 

Primele proiecte au trecut de votul aleșilor județeni, însă la proiectul cu numărul 6 ce vizează aprobarea asigurarii serviciilor de paza si monitorizare pe anul 2020 la obiectivele apartinand Consiliului Judetean Constanta cu Directia de Paza a Judetului Constanta, consilierii de la PNL se opun pe motiv ca sunt costuri prea mari. S-a votat astfel: 20 pentru, 14 împotrivă și o abținere.  

Alte două proiecte aflate pe ordinea de zi au vizat constatarea încetării de drept a unor mandate de consilieri județeni, ca urmare a demisiilor a doi liberali.

Mai exact, este vorba despre George Niculescu, care a fost numit prefect al județului Constanța, de Guvernul Orban, și de Costel Stanca care a fost numit de Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța ca director general.

Drept urmare, în urma demisiei acestora, aleșii județeni au validat mandatele altor doi liberali. Potrivit listei de supleanți a PNL de la alegerile locale din 2016, au depus jurământul Luminița Iuruc, de la Valu lui Traian, și Mircea Tromiadis, de la Hârșova.

Ulterior, toate celelalte proiecte aflate pe ordinea de zi au fost votate de aleșii județeni.       

 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3759 secunde