Consilierii județeni, convocați în ședință. Se va prezenta raportul Curții de Conturi

577
Consilierii județeni, convocați în ședință. Se va prezenta raportul Curții de Conturi - sedintaconsiliuljudetean4-1569508372.jpg

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, i-a convocat pe aleșii județeni la ședința ordinară a lunii septembrie.

Întâlnirea va avea loc, luni, 30 septembrie, de la ora 13.00, în sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ.

Pe ordinea de zi, se află mai multe proiecte de interes județean. Astfel, se vor aproba indicatorii tehnico-economici aferenți obiectivului "Modernizare DJ 393: Arsa-DJ391-Albești-Coroana; L=9,67 km", dar și cei ai proiectului ce face referire la închiderea Centrului de plasament Ovidiu.

Un alt proiect ce urmează să fie luat în discuție și votat privește modificarea tarifelor, prețurilor și coeficienților ce vor fi aplicate de Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța în anul 2019 în reorganizare, în calitate de operator, în relația cu Consiliul Județean Constanța.

Alte proiecte fac referire la modificarea și completarea structurii organizatorice a Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Constanța și la aprobarea organigramei și a statului de funcții de la Teatrul de Stat Constanța.

În domeniul financiar, aleșii județeni vor trebui să aprobe proiectul ce vizează aprobarea contului de execuție al bugetului județean Constanța pentru trimestrul II al anului 2019. În acest context, potrivit convocatorului, cele mai multe dintre proiectele aflate pe ordinea de zi fac referire la rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli și listei de investiții pe anul 2019 pentru mai multe instituții aflate în subordinea CJC. Mai exact, este vorba despre Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada", Teatrul de Stat Constanța, Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Delfinul" Constanța.

Totodată, în cadrul ședinței se vor prezenta Decizia nr. 25/21.09.2019 și Raportul de audit financiar întocmit la CJC de Curtea de Conturi a României - Camera de Conturi Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2678 secunde