Consilierii județeni, convocați în ședință CJC. Ce proiecte se află pe ordinea de zi

568
Consilierii județeni, convocați în ședință CJC. Ce proiecte se află pe ordinea de zi - fondconsilieriijudeteni-1558031328.jpg

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, i-a convocat pe aleșii județeni în cadrul ședinței ordinare a lunii mai. Întâlnirea va avea loc, astăzi, de la ora 13.00, în sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ - Consiliul Județean Constanța. 


Pe ordinea de zi, se află 23 de proiecte de hotărâre printre care și cel care vizează aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli și a listei obiectivelor de investiții ale județului Constanța pe anul 2019. 
Printre altele, în cadrul ședinței, consilierii județeni vor trebui să-și spună punctul de vedere cu privire la respingerea plângerii prealabile a fostului director al Teatrului de Stat Constanța, Elena Daniela Dumitrescu, plângere formulată împotriva HCJC nr. 112/19.04.2019. Totodată, se va lua în discuție proiectul de hotărâre privind aprobarea rezultatului evaluării anuale pe anul 2018, a managementului fostului director Elena Daniela Dumitrescu. 
Un alt proiect aflat pe ordinea de zi vizează modificarea Anexei nr. 2 la  Hotărârea Consiliului Județean Constanța nr. 254/03.12.2014 privind repartizarea spațiilor cu destinația birouri, precum și a locuințelor de serviciu din imobilul bloc L4, situat în municipiul Constanța, al. Magnoliei, nr. 2, aprobarea criteriilor de repartizare, a chiriei, precum și a contractului de închiriere. De asemenea, aleșii vor trebui să-și dea votul referitor la proiectul de hotărâre privind acordul cu privire la contractarea finanțării și asigurarea contribuției proprii necesare implementării proiectului "Creșterea gradului de conștientizare a populației din județul Constanța cu privire la colectarea selectivă a deșeurilor".
Totodată, pe ordinea ședinței de astăzi se află și proiectul ce face referire la aprobarea regimului finanțărilor nerambursabile din fondurile bugetului județean. 
Alte două proiecte ce trebuie să treacă de votul consilierilor județeni vizează aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli și listei de investiții pe anul 2019 pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța și Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Constanța.
Tot legat de finanțare, se va mai vota rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Unității de Asistență Medico-Socială Agigea. În plus, se vor aproba situațiile financiare anuale încheiate la 31 decembrie 2018 ale Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța aflată în reorganizare judiciară. 


XXX 
Nici primarii din județ nu au fost uitați, deoarece pe ordinea de zi se află 
proiectul referitor la repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din TVA pe anul 2019, pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale. 
În altă ordine de idei, consilierii județeni vor vota două proiecte privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizați pentru proiectul "Reabilitarea DJ 222 Mihail Kogălniceanu - Cuza Vodă, km 130+615 - km 150+210" și cel privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizați pentru obiectivul "Reabilitare drum județean DJ 224 Medgidia - Tortoman - Siliștea, km 0+000 - km 21+585".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4355 secunde