Consilierii județeni, convocați în ședință. Ce proiecte se vor discuta

666
Consilierii județeni, convocați în ședință. Ce proiecte se vor discuta - consilieriijudeteni-1565541413.jpg

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, i-a convocat, astăzi, pe aleșii județeni la ședința ordinară a lunii august. Întâlnirea va avea loc la ora 13.00 în sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ - Consiliul Județean Constanța. Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte de hotărâre de interes județean. Astfel, aleșii vor trebui să aprobe modificarea componenței nominale a Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap Constanța. Mai exact, președinte va fi Victorița Iolanda Dinu iar membri Zitta Rozalia Popa (medic primar medicina de familie), Tatiana Pară (reprezentant ONG), Mihaela Cișmileanu (psiholog) și Mariana Enache (asistent social).   


Alte proiecte fac referire la aprobarea Regulamentelor de Organizare și Funcționare de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța și de la Muzeul de  Istorie Națională și Arheologie Constanța. Un alt subiect aflat pe ordinea de zi va stabili încheierea unor contracte pentru servicii juridice de reprezentare în fața instanțelor judecătorești a Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. 


Pe de altă parte, cinci proiecte vizează rectificarea bugetelor de venituri și cheltuieli ale unor instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Constanța, precum și rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli și a listei obiectivelor de investiții ale județului Constanța pe anul 2019. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2317 secunde