Congres USR. Dan Barna - validat președinte, Stelian Ion - ales vicepreședinte

511
Congres USR. Dan Barna - validat președinte, Stelian Ion - ales vicepreședinte - danbarnasistelianion-1568571173.jpg

Articole de la același autor

La Congresul USR organizat, sâmbătă, la Timișoara, Dan Barna a fost validat pentru funcția de președinte al partidului, el declarând că la alegerile prezidențiale cetățenii vor avea șansa de a alege între două variante de Românie, estimând că va intra în turul al doilea alături de președintele Klaus Iohannis. 


Totodată, deputatul Stelian Ion, de la USR Constanța, a fost ales vicepreședinte la nivel național, colegii de partid arătând astfel că-i apreciază activitatea de parlamentar, pe cea din cadrul Organizației Constanța și faptul că a devenit o figură reprezentativă pentru Uniunea Salvați România. 


Potrivit unui comunicat de presă, pe lângă Stelian Ion, din Biroul Național al USR mai fac parte vicepreședinții Iulian Bulai, Cristina Prună, Nicolae Ștefănuță, Claudiu Năsui, Cristian Seidler și Allen Coliban, iar ca membri ai biroului au fost aleși Liviu Mălureanu, Andrei Macsut, Remus Mihai Goțiu, Cătălin Drulă, Radu Mihail, Ana Ciceală, Diana Mureșan, Tudor Benga, Ionuț Stancu, Ionuț Moșteanu, Dumitru Dobrev, Silvia Dincă, Ștefania Petre, Vlad Botoș, Elek Levente, Cristian Moș și Teodora Stoian. 


Din Comisia Națională de Arbitraj a USR fac parte Lorin Ursa, Bogdan Burjan, Raluca Rusu, Florin Andrei, Petronela Piticari, Andrei Rigu, Dragoș Moldovan, Cătălin Mihalache, Marius Vulcan, Anca Vasilache, Edmond Vrânceanu. De asemenea, Comisia Națională de Cenzori a USR este formată din Valentin Jalbă, Andrei Lăzărescu și Mihalik Ingeborg. 


"Este o echipă în care am mare încredere. Împreună vom câștiga alegerile prezidențiale, locale și vom duce USR la guvernare. Este echipa care va aduce însănătoșirea României și transformarea într-o țară din care tinerii să nu mai plece, în care antreprenorii sunt sprijiniți, în care legea este lege, iar resursele sunt folosite pentru cei care au nevoie. Acea Românie pe care ne-o dorim toți și în care putem trăi fericiți aici, acasă", a declarat Dan Barna, potrivit unui comunicat al USR.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5403 secunde