Confort Urban continuă lucrările edilitare. Unde se lucrează în această săptămână

222
Reprezentanții administrației publice locale au transmis că reabilitarea traseelor pietonale din oraș este prioritară pentru Primăria Municipiului Constanța. În acest sens, lucrătorii de la Confort Urban continuă intervențiile pe marile bulevarde: pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis și pe porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia a bulevardului Tomis. Totodată, lucrările de amenajare a infrastructurii pietonale cuprind și strada Lebedei din Portul Tomis.

Conform graficului de lucru, în această săptămână, continuă modernizarea carosabilului pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu.

De asemenea, în cartierul Compozitorilor, patru străzi sunt construite de la zero. Pe strada Paul Constantinescu și aleea Madrigalului se va turna asfalt, în timp ce pe străzile Dimitrie Cuclin și Ionel Perlea se pregătește terenul în etapa premergătoare asfaltării.

Și proiectul de amenajare a parcării situate în zona delimitată de străzile Ștefăniță Vodă și Dionisie cel Mic prinde contur. În acest sens, lucrările de pregătire a terenului și de asfaltare avansează în ritm susținut.

În ceea ce privește siguranța participanților la trafic, administrația publică locală a anunțat că se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii. În plus, se montează indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.821 secunde