Concert folk în premieră la Cernavodă

126
Primăria Cernavodă și Casa de Cultură "I.D.Chirescu" vor fi, duminică, 17 martie orele 17.00, gazdele unui eveniment muzical deosebit. 

În premieră, la sala de spectacole a instituției, o trupă folk va veni să își lanseze un nou album muzical. Artiștii vor susține un recital live, împreună cu invitații săi, în exclusivitate pentru fanii muzicii folk. Formația se află în plin turneu de promovare al noului material discografic "Să Taci", turneu care va începe la Cernavodă.

Pentru cei care nu știu, Trupa Arhaic a luat ființă în noiembrie 2011, la Alexandria, din inițiativa cantautorului Nicolae Doboș, care semnează și muzica grupului. În componență: Sorin Preda - chitară și Nicolae Doboș - blockflote, fluier irlandez, duduk, caval. Trupa Arhaic se dorește a fi o"ceată de haiduci" din folkul românesc, care prin muzica lor, să aducă spectatorului, sensibilitatea, romantismul, dar și trăirile românilor din vremurile apuse sau din zilele care vin. Muzica lui Nicolae Doboș este o poezie cântata pe versurile "cronicarilor" Adrian Paunescu, Lucian Blaga, Ion Margineanu, Lucian Avramescu, Gellu Dorian, Vasile Muste și încă mulți alții.

Trupa lui Doboș își așteaptă fanii la toate concertele lor. După ce vor pleca de la Cernavodă, trupa va poposi la Constanța, unde vor susține următorul concert pe 19 martie, la Club Doors. Artiștii se vor afla în turneu toată luna martie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 19 Martie 2013
Stire din Economie : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 0.5229 secunde