Cîțu: România a fost condusă după două bugete în ultimii trei ani, după metoda Al Capone

162
Cîțu: România a fost condusă după două bugete în ultimii trei ani, după metoda Al Capone - b1florincitugauradinbugetdupa9lu-1573724499.jpg

Articole recomandate

Economia României, în ultimii trei ani, a fost condusă după două bugete, unul prezentat în Parlament și altul pentru finanțarea baronilor locali, exact metoda folosită de Al Capone, care avea un registru pentru Fisc și unul pentru el, a declarat joi, într-o conferință de presă, ministrul Finanțelor, Florin Cîțu.


"Cam tot ce am găsit aici a depășit cele mai pesimiste așteptări. Mai mult, am aflat că situația reală nu era cunoscută și nu era anticipată nici de partenerii noștri internaționali. Deci informațiile care circulau nu erau cele reale. Concluzia este că, în ultimii 3 ani, economia României a fost condusă după două bugete și aici vă spun foarte responsabil: a fost un buget, cel prezentat în Parlament și care nu a fost asumat nici de premier nici de ministrul Finanțelor Publice, și un al doilea buget, care avea toate informațiile reale, un buget folosit pentru finanțarea baronilor locali și așa mai departe. Este exact metoda, și nu am găsit altă comparație, metoda folosită de Al Capone de a avea două registre, un registru pentru fisc și unul pentru el", a explicat Cîțu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6051 secunde