CINE VA FI VIITORUL PRIMAR AL CONSTANȚEI?

1974
10
CINE VA FI VIITORUL PRIMAR AL CONSTANȚEI? - constanta3-1459323844.jpg
Pe cine vrea Constanța la primărie, pe Decebal Făgădău, Claudiu Palaz sau Vergil Chițac? Cumpără mâine, 31 martie, ziarul Cuget Liber și vei afla cine va conduce orașul Constanța pentru următorii patru ani. În exclusivitate, un sondaj profesionist comandat de Cuget Liber!

Comentează știrea

zoro
30 martie 2016
cine a raspuns la el?

Nu e importanta intrebarea, e important cui i-ai cerut raspunsul !? Daca sondajul e facut in Henry Coanda, raspunsul e evident si tot asa. Cred in sondaje si impartialitate, cum cred in politicieni. O sa aflam cine va conduce orasul, dupa vot, nu dupa rezultatele sondajului dvs. ! M-ati pupat !

zoro
30 martie 2016
si totusi !

Cred ca doi din candidati deja stiu cine castiga, se vede din poza, se uita chiar la el ! Nu am dat nume, v-ati dat seama, sunt un domn !

cristi
30 martie 2016
3

3 nulitati ! si totusi unul va conduce urbea... mama ei de viata !

Mos Ion
30 martie 2016
Fagadau Primar !

Nu-mi doresesc sa-l vad primar, dar din pacate pentru noi el va fi alesul ! Am curaj sa fac pariu !

Estera
30 martie 2016
Loc de munca !!!

Lucreaza de acasa! Esti o persoana care vrea sa castige bani online? Nu ai loc de munca? Ai datorii si nu mai stii cum sa scapi de ele? Sau vrei doar niste bani in plus, pe care sa-i castigi in timpul tau liber? Aici este ceea ce cauti! Simplu, rapid, clar si eficient! Totul e pregatit pentru tine! Trebuie doar sa ne cauti la adresa de email: [email protected]

Nostradamus
30 martie 2016
Altul va fi primar

Primar din 2016 va fi Florin Gheorghe. Sa tineti minte!

Garcea
30 martie 2016
La pușcărie cu penalii ăștia

Primar o să fie un independent , iar ăștia de la cuget liber inoculează oamenilor ideea că numai ăștia trei sunt capabili să conducă orașul , total greșit. Un independent Primar !

Constantin
30 martie 2016
un vis urat

Ticalosii au batut palma. Pentru interesul lor mizerabil gasca tradatoare din PNL Constanta ( Dragomir, Hasotti, Matei si cateii) au mai facut un pact cu diavolul. Dupa cum stau lucrurile Fagadau are prima sansa. Din pacate, acesta este o copie fidela a mascariciului. Mizerabilul duce aceeasi politica de masacrare a orasului. Betoane, spatii verzi distruse, gunoaie purtate de vant, parcuri abandonate, pomeni electorale, lucrari facute de mantuiala pe bani multi, constructii haotice si de prost gust ... O mizerie! Pe partea cealalta, ce sa vezi? Un escroc penal (Palaz) si un naiv (Chitac). Unul muta cartierul Coanda la marginea Constantei pana in toamna, celalalt este preocupat de actiunile teroristilor si de flota disparuta. Halal oferta! Domnilor ziaristi, va intreb: suntem normali la cap? Ce faceti voi," cainele de paza al democratiei"? Cum puteti trata cu indiferenta sanatatea noastra si a copiilor nostri? Voi nu traiti in acest oras?

Constantean
30 martie 2016
Oare cine?

Sunteti un ziar care are reclama de la SPIT (a se citi Decebal Fagadau) pe prima pagina, v-ati pierdut credibilitatea aderand la neo-mazarism.

Lasi si hoti
30 martie 2016
Pnl

Au vandut si anul asta locurile de consilieri!bravo matei,baiazid &co Sunt convins ca drumul spre puscarie e ...Pe scurt domnul matei cum se simte amanta ranita in atentat?

Articole pe aceeași temă

Joi, 30 Octombrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Constanța, la limita deznădejdii
Pagina a fost generata in 0.5016 secunde