CExN al PSD se reunește în ședință

143
CExN al PSD se reunește în ședință - psdsigla14417889551543840700-1561705199.jpg
Comitetul Executiv Național al PSD se reunește vineri pentru a valida candidaturile depuse pentru conducerea partidului, dar și pentru a stabili agenda Congresului extraordinar, care urmează să aibă loc sâmbătă.


Potrivit unor surse din partid, unii social-democrați sunt de părere că secretarul general ar trebui ales de CExN și nu de congres, iar acest lucru se va discuta, de asemenea, în ședința de vineri.


Comitetul Executiv Național al PSD va mai discuta și despre modificarea programului politic al partidului, despre actualizarea programului de guvernare, despre modificările ce vor fi aduse statutului formațiunii și va stabili agenda Congresului de sâmbătă.


Este posibil să se mai discute și despre candidatul PSD la alegerile prezidențiale, care va fi stabilit însă într-un alt congres, după ce se vor face mai multe sondaje de opinie în care vor fi introduși membri ai partidului care vor dori să intre în cursa pentru Cotroceni.


La Congresul extraordinar de sâmbătă vor fi aleși președintele, președintele executiv și secretarul general.


S-au înscris în cursa pentru președinte PSD: Viorica Dăncilă, Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu, Ecaterina Andronescu, Ilie Rotaru și Cătălin Stochiță.


Pentru funcția de președinte executiv candidează: Daniel Suciu, Daniel Florea, Eugen Teodorovici și Sorin Bota.


Pentru secretar general au intrat în competiție: Mihai Fifor, Codrin Ștefănescu, Gabriel Petrea, Rodica Nassar, Marius Dunca și Felix Stroe, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4839 secunde